Doe mee met de SCHOOL op SEEF Schoolbrengweek

Tijdens de SCHOOL op SEEF Schoolbrengweek van 16 t/m 20 september riepen we ouders en leerlingen op om zoveel mogelijk lopend of op de fiets naar school te gaan.

2703 Fietsbeloftes

Bedankt voor jouw belofte!

Tijdens de SCHOOL op SEEF Schoolbrengweek roepen we ouders en leerlingen op om zoveel mogelijk lopend of op de fiets naar school te gaan. Want lopen of fietsen naar school is:

· Goed voor je gezondheid en bewegen bevordert je leerprestaties,

· goed voor de verkeersveiligheid bij school,

· goed voor je verkeersvaardigheid,

· goed voor het milieu

· en het is nog eens leuk ook!

Doe de belofte je kind tijdens de Schoolbrengweek elke dag op de fiets of lopend naar school te brengen. Je kinderen maken bovendien kans op een mooie prijs voor de hele school!

Wanneer?

De Schoolbrengweek is in de derde schoolweek na de zomervakantie, dus van 16 tot en met 20 september 2019. Het begin van het schooljaar is een mooi moment om met een goed voornemen te beginnen: vaker op de fiets of lopend naar school!

Meer informatie over de Schoolbrengweek vind je op www.schoolopseef.nl/schoolbrengweek

Ranglijst
School
Deelnemers
Plaats
Wij willen graag

Dat kinderen de kans krijgen om zich te ontwikkelen tot veilige en zelfstandige verkeersdeelnemers

Veilige schoolomgevingen en school-thuisroutes

Dat kinderen met plezier aan het verkeer deelnemen.

Maak kans op een prijs voor de hele school

Ouders die meedoen maken kans om een mooie prijs voor de hele school van hun kinderen te winnen, de Magic Traffic Show. De Magic Traffic Show is een educatieve voorstelling over het verkeer. De show speelt in op de veiligheid van kinderen in het verkeer en het plezierig leren van verkeersregels. De act heeft diverse circus elementen zoals éénwielfietsen, jongleren en goochelen maar zit ook boordevol humor en educatie!

Een intiatief van:

De Fietsersbond

De Fietsersbond zet zich in voor veilig en comfortabel fietsen en levert daarmee een bijdrage aan een leefbaar, gezond en actief Nederland én aan fietsgeluk voor iedereen!

SCHOOL OP SEEF

SCHOOL op SEEF is hét programma in Zuid-Holland voor een goede aanpak van verkeersveiligheid en verkeerseducatie aan kinderen in de basisschoolleeftijd.

Maak een punt van nul

De SCHOOL op SEEF Schoolbrengweek en de belofte-actie van ouders maken onderdeel uit van ‘Maak een punt van nul’, de aanpak in Zuid-Holland waarmee de samenwerkende overheden en hun publieke en private partners streven naar veilig verkeer zonder vermijdbare ongevallen